Badrumsrenovering

Att besluta sig för att renovera ett badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering. Vi på Xela Gruppen AB har sedan 2008 renoverat badrum och har stor kunskap och erfarenhet av badrumsrenoveringar. Xela är ett auktoriserat VVS-företag och ett behörigt våtrumsföretag. Vi har god kreditvärdighet i företaget för att kunna ge dig som kund en trygghet när du beställer våra tjänster.

Vid en badrumsrenovering är det många olika yrkesgrupper inblandade. Både elektriker, VVS montörer & plattsättarens kompetens behövs. En fjärde part är också väldigt viktig men glöms ofta bort, den Projektansvarige – som organiserar hela projektet. Utan denna part kan en badrumsrenovering ofta bli utdragen, missar kan ske och garantier kan inte alltid lämnas.

Det är här Xela Gruppen kommer in i bilden. Vi har många års erfarenhet av att renovera och planera badrumsrenoveringar. Vi lämnar alltid utförliga garantier på alla de arbeten vi utför. Vårt mål är att Du som kund och beställare ska vara trygg i att anlita Xela Gruppen, inte bara innan och under arbetet utan självklart även efteråt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Aukt Ligg org 260x130 vit bkgr
xela1234